2731022732 6971887936 2ο χλμ. Σπάρτης - Γύθειου georgenikolaros.csp@gmail.com
hero image

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η επιχείρησή μας, "Νικόλαρος Γεώργιος", εδρεύει στη Σπάρτη και δραστηριοποιείται επιτυχώς εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο του Εμπoρίου και Επεξεργασίας Μαρμάρων. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες όχι μόνο στη Σπάρτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, πάντα με προσωπική συνεννόηση για να ανταποκριθούμε στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για την επεξεργασία και την τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών, τεχνομαρμάρων και πλακιδίων. Κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, από την αρχική κοπή μέχρι την τελική στίλβωση, δίνοντας έμφαση στην αισθητική και τη λεπτομέρεια.

Καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα αναγκών, όπως επενδύσεις τζακιών, δαπέδων, πάγκους κουζίνας, σκάλες, κατασκευές μνημείων και διαφορετικές περίτεχνες κατασκευές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είμαστε γνωστοί για την προσήλωσή μας στην ποιότητα της πρώτης ύλης και τις καινοτόμες εφαρμογές που προτείνουμε στους πελάτες μας.

Το εύρος των προϊόντων μας περιλαμβάνει μάρμαρα και γρανίτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προσφέροντας ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αναλαμβάνουμε έργα σε οικίες, επιχειρήσεις, καταστήματα, ναούς και άλλα κτίρια, καλύπτοντας την Σπάρτη καθώς και γύρω περιοχές. Εμπιστευτείτε μας για να δώσουμε νέα διάσταση στον χώρο σας, αναδεικνύοντας την ομορφιά των πετρωμάτων με λειτουργικότητα και αισθητική.

 

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε